Mobiltelefon:  06-30-9824-666

 

Mosogatógép, szárítógép, monitor, mikrohullámú szervíz

Vállalom hazai és külföldi termékek (mosógépek, mosogatógépek, szárítógépek, kerámia és elektromos főzőlapok) helyszíni javítását, korrekt áron, garanciával! Az alábbi nagy márkák: Bosch, Siemens, AEG, Electrolux, Indesit, Whirlpool, Ignis, Candy, Hajdu Energomat, Ardo és Aristion mellett foglalkozom kevésbé ismert gyártmányokkal is.

Budapesten (Budapest teljes területén, de elsősorban az I., II., III., XII., XIII., XI, és XXII. kerületben) és közvetlen körzetében (Budakeszi, Budaörs, Budajenő, Budakalász,Telki, Páty, Érd, Törökbálint, Szentendre, Pomáz, Üröm) megjavítom meghibásodott készülékeit!

Hívjon!

Nagyságrendileg TELEFONBA megmondom, mibe kerülhet a javítás - jobban járhat ha megszerelteti meghibásodott, jól bevált készülékeit!

06-30-9824-666

 

Buk Róbert műszerész vagyok. A hiradástechnikai és műszerész szakmában több, mint 25 éves tapasztalattal rendelkezem. Tizenöt éve vállalkozóként dolgozom, ezt megelőzően az ORION gyárban, majd nagy szervizekben dolgoztam.

Sajnos  naponta tapasztalom, hogy a fogyasztói társadalom sulykolta "ne javíttass, vegyél újat, nem baj, ha nincs pénzed, ott a hitel", mint teszi tönkre ezt a szakmát is, miként a bevásárló központok a kiskereskedőket. BIZTOS, HOGY EZ AZ ÖN ÉRDEKÉT SZOLGÁLJA?

Nos, ha engem felhív és mond egy típust, egy hibát és hogy hol lakik, NAGYSÁGRENDILEG A TELEFONBA MEGMONDOM, MIBE KERÜLHET A JAVÍTÁS. Mivel azonban sem látnok, sem pedig tévedhetetlen nem vagyok, ha nagyon nem stimmelne az árajánlatom, még a kiszállási díjból is alkudhat.

BEMUTATKOZÁS

Kapcsolat

Mobiltelefon:  06-30-9824-666

Cím: Budapest, XII. kerület, Városkúti köz 2/b.

E-mail: robibuk@gmail.com